Wie zijn wij

Stichting Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringstrajecten voor mensen die een grote afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Zoekt u als gemeente, sociaal wijkteam of als begeleider een partner met kennis en ervaring op dit gebied?  Neem contact met ons op! Visie-R helpt mensen die persoonlijke begeleiding naar de arbeidsmarkt nodig hebben.

Maatschappelijke participatie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Visie-R heeft veel mogelijkheden om de zelfredzaamheid van de doelgroep te vergroten zodat deze minder afhankelijk is van omgeving, zorgverleners of van uitkeringsinstanties.

Teams

Visie-R werkt met teams van vier tot zes deelnemers die onder leiding van een ervaren werkmeester aan de slag gaan. De werkmeesters fungeren als coach en meewerkend voorman. Hun professionele begeleiding zorgt ervoor dat de deelnemers stappen op de participatieladder kunnen maken. Binnen deze aanpak kijken we zorgvuldig naar de individuele vaardigheden en wensen van de deelnemer en naar het groepsproces.

Maatwerk

De kracht van Visie-R ligt in de persoonlijke benadering. Instromen kan op verschillende niveaus. Tijdens de intake wordt een maatwerkplan opgesteld. Wat de deelnemer kan en nodig heeft staat centraal. Kenmerkend voor werken met Visie-R:

  • uitgebreide werk- en trajectbegeleiding
  • vervoer van en naar de werkplek
  • korte communicatielijnen (ook bij incidenten en verzuim)
  • regelmatige rapportage waarin de werknemersvaardigheden worden gedeeld
  • deelnemer-volgsysteem
  • certificering van werknemersvaardigheden

Werk laat je groeien

Door onze ervaring en aanpak kunnen we voor iedereen een passend traject ontwikkelen. Wij vinden “werk” de beste manier om te re-integreren in de maatschappij. Door de regelmaat van werk krijgen deelnemers stabiliteit in hun leven. Ze vinden voldoening en voelen zich gewaardeerd.


Kunnen we wat voor je betekenen? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een
Of wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Over Stichting Visie-R

Stichting Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringsprojecten en arbeidsmatige dagbesteding voor haar deelnemers. Door onze persoonlijke aanpak en directe samenwerking met zorg- en gemeentelijke partners (WMO) vinden wij voor iedereen een passend traject.

Contact

T: 0252 – 422427
E: info@visie-r.nl
A: Haven 16a, 2161 HK  Lisse

Recente blog posts